Biovir

Biovir vejen til en sundere hverdag

 

Hvad er Biovir!

 

Biovir er et fantastisk desinficerings produkt, der ikke er skadeligt for mennesker, dyr eller miljøet. Produktets Indhold af biocider, er til trods for sin store effekt, for lav til at skade andet end

bakterier, vira og sporer. Biovir er godkendt af fødevarestyrelsen.

 

Virus og bakterie problemer er som alle ved en velkendt og alvorlig faktor.

 

Med vores unikke desinficerings produkt kan vi nu tilbyde, at fjerne alle smitsomme og skadelige bakterier i dine omgivelser på kun 5 min. Vi bekæmper bakterierne og desinficerer effektivt i en og samme arbejdsgang. Vores produkt virker både akut og forebyggende, da produktet bliver liggende som en bakterie neutraliserende og beskyttende hinde hvor end det påføres. Derudover har produktet en langtidsvirkende effekt.

 

Hvad kan Biovir!

Med BioVir kan du nu effektivt stoppe spredningen af bakterier, vira og sporer – herunder E. coli, salmonella, Norovirus, MRSA og influenza-virus som fx H1N1. Vores unikke produkt eliminerer op til 99.999% af alle bakterier, vira og sporer ved, at ødelægge deres RNA og DNA, så de ikke kan overleve eller spredes yderligere. Derudover fjerner produktet op til 90% af alle allergener, såsom pollenpartikler og husstøvmider, og er derfor velegnet til hjem med allergikere.

 

På arbejdspladser kan vi fjerner smitsomme bakterierne og derved mindsker sygefraværet blandt kunder, beboere og personale. Men BioVir kan bruges godt og vel alle steder, hvor man ønsker et bedre indeklima.

 

Derudover fjerner produktet sporer og svampe, herunder skimmel. Biovir forringer også levevilkårene for helt små skadedyr, som lopper, lus, støvmider m.fl.

 

Hvor bruger vi Biovir!

Vi har stor erfaring inden for erhverv- offentlige- privatkunder, som boligforeninger, kommuner, institutioner, plejehjem, levnedsmiddelvirksomheder, restauranter, caféer, hoteller.

Kontakt os på 2210 5030 eller via vores mail: info@skadedyrskontrollen.dk og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, med at skabe et trygt og sikkert miljø/indeklima.

 

Skadedyrskontrollen ApS CVR: 36984341

Åbningstider: Alle dage 07:00 - 21:00