Desinficering

Desinficering efter vandskader, rotter eller mus.

Skal tages meget seriøst!

 

Selv om man fjerner vandet eller ekskrementerne fra rotter og mus, er det yderst vigtigt at der bliver foretaget en professionel desinficering, grundet alle de farlige bakterier og lugt gener, der nemt kan forekomme fra disse problemer.

 

  • Kloakvand i din ejendom efter forstoppelse eller kloakskade.
  • Lugt efter rotter og mus.
  • Grov oprensning, efter rotte og mus.
  • Opstået grundvand eller kloakvand efter kraftige regnskyl.

 

Lyder det alvorligt? - Ja, det kan det sagtens være.

 

Men vi kan hjælpe dig!

Vi har hurtig udrykning til vores kunder og vores priser er fordelagtige og konkurrencedygtige.

 

Kontakt os på 2210 5030 eller via vores mail: info@skadedyrskontrollen.dk og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, med at skabe et trygt og sikkert miljø.

 

 

Hvad gør vi når skaden er sket:

Vi forestår desinficering af det inficerede område med et nyt og specielt produkt, som er yderst effektiv. Desinficeringen foregår med en koldtågemaskine, der finforstøver vores miljø venlige produkter, som er 99,9 % pesticide frie, ud i alle hjørner og kanter.

 

Efterfølgende vil du opleve at vores produkt har fjernet alle skadelige bakterier, ubehagelige lugtgener samt afhjulpet et evt. skimmelangreb.

 

Bakterier og smittefare:

Kloakvand eller mus og rotte ekskrementer er ikke noget, man skal ønske sig i sin virksomhed, bolig eller andre steder, hvor man gerne vil opholde sig. Selv efter vandet er pumpet væk fra bygningen eller man har fjernet alle ekskrementer fra rotter og mus angreb, kan der være mange og særdeles sundheds farlige bakterier tilbage i rummet.

 

Skadedyrskontrollen ApS CVR: 36984341

Åbningstider: Alle dage 07:00 - 21:00