kakerlakker

Telefon: 2210 5030

Kakerlakker kan meget hurtigt blive et alvorligt problem!

Kakerlakker kan især blive et uoverskueligt problem i boligselskaber

eller fødevarerelaterede virksomheder, som pizzeriaer, bagere, restauranter osv.


Én kakerlak kan på et år, blive helt op til cirka 100.000 stk. grundet

deres forplantningsevne.


Lyder det alvorligt? - Ja, det kan det sagtens være.


Men vi kan hjælpe dig!


Vi har hurtig udrykning til vores kunder og vores priser er fordelagtige og konkurrencedygtige.


Kontakt os på 2210 5030 eller via vores mail: info@skadedyrskontrollen.dk og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig, med at skabe et trygt og skadedyrsfrit miljø.


Biologi:

Kakerlakker (Blattella germanica) trives bedst, hvor der er varmt og fugtigt, og de bryder sig ikke om lys. De lever perfekt i ejendommens installationskanaler, her er der nemlig dejligt mørkt og varmt, forhold som kakerlakkerne elsker. Kakerlakker er nataktive og gemmer sig om dagen i revner og sprækker - bag komfur og køleskabe - ved hånd eller køkkenvaske - varme rør og lignende. Ja, der hvor man normalt ikke kan se dem. Kakerlakker anses desuden for at være smittespreder for sygdomme som f.eks. salmonella, dysenteri, mave-tarmkatar og tyfus.


Tyske kakerlakker er kendt for deres evne til hurtigt at reproducere. Hunnerne af tyske kakerlakker behøver kun at parre sig en gang i sit liv til produktion af sit afkom. Efter parring og under normale forhold, vil hun producere i gennemsnit 4 til 6 æg kapsler i løbet af hendes liv med hver en kapsel, som indeholder ca. 30-40 æg. Disse æg bæres på bagkroppen indtil 1 til 2 dage før klækning. Afhængig af betingelser, den gennemsnitlige tid til udvikling, fra æg til voksen kan variere fra 54 til 215 dage med et gennemsnit på 100 dage (temperaturen er afgørende).

De skal bruge 6-7 udviklingstrin, før de er fuldt udvokset, og de kan blive 3-5 mdr. gamle



Hvilket tegn skal man holde øje med omkring tyske kakerlakker:

Ekskrementerne fremstår som små, mørke "peber-lignende" materiale, som ligger tilbage i klynger de steder, hvor de færdes og det kan nemt sprede sygdomme med sig.

Tyske kakerlakker elsker at gemme sig i revner og sprækker, typisk bag maskiner, ovne opvaskemaskiner, køleskabe og fortrækker temperaturer mellem 25 og 30 grader.



Hvorfor professionel hjælp til bekæmpelse af kakerlakker

Sprøjtemidler ”klar til brug”, som kan købes i supermarkeder/havecentre, indeholder stort set det samme virksomme stof ”Pyrethrin”og ”Permethrin”. Ved vedvarende brug af disse, kan der meget nemt opstå resistens problemer hos kakerlakker, som gør, at bekæmpelsen ikke vil virke.

 

Ved kontakt til Skadedyrskontrollen er du sikker på, vi altid har den sidste opdateret viden omkring bekæmpelsesmetoder mod kakerlakker, samt hvilken type insektmiddel man skal gøre brug af.

 

 

Kakerlakker spreder sig hurtigt og er sociale anlagt

Kakerlakker i f.eks. boligselskaber kan hurtigt blive et uoverskueligt problem, grundet de hurtig og uforstyrret kan brede sig fra lejlighed til lejlighed. Kakerlakker har ligesom andre skadedyr, såsom væggelus, klædemøl, frømøl, klannere, ovs. tildens til at sprede sig hurtigt, fra rum til rum eller fra lejlighed til lejlighed.


Specielt i fleretages ejendomme spredes nymfer meget nemt via rør-gennemføring og sprækker. Derfor er en målrettet professionel bekæmpelse altid at fortrække.

 

Kakerlakker er sociale dyr og bor meget tæt sammen, og de udskiller et stof, der virker tiltrækkende på andre kakerlakker. Parringsadfærden styres også af duftsignaler. Sådanne tiltrækkende duftstoffer, feromoner, anvendes altid i detekteringsfælder i forbindelse med bekæmpelsen.

 

Hvorfor kontakte os:

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete sag og laver en professionel behandlingsstrategi for den enkelte kunde. Vi har altid en professionel skadedyrsspecialist fra Skadedyrskontrollen tilknyttet til hver enkelt sag. Skadedyrsspecialisten vil altid kunne svare på de mange spørgsmål, som kan forekomme i forbindelse med en behandlingsplan.

kakerlakker

Skadedyrskontrollen ApS   CVR: 36984341

Åbningstider: Alle hverdage fra 08:00 - 18:00